Biotech USA L-Glutamine 240 g

Kód: 6606
Akce
1 hodnocení
Značka: BIOTECH USA
257 Kč
Momentálně nedostupné
Můžeme doručit do:
19.6.2024

Glutamin podporuje správné fungování svalových buněk a imunitního systému, tlumí katabolismus bílkovin a zlepšuje dusíkovou bilanci.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Glutamin představuje neesenciální aminokyselinu, která tvoří podstatnou část volných aminokyselin ve svalech. Podporuje správné fungování svalových buněk a imunitního systému, tlumí katabolismus bílkovin a zlepšuje dusíkovou bilanci. Představuje důležitý substrát pro bílé krvinky. Jeho snížení po náročném dlouhotrvajícím zatížení může vést k jeho deficitu a zhoršení funkční zdatnosti bílých krvinek.

- Glutamin je důležitým prostředkem pro nárůst, ochranu a regeneraci svalů.
- Užívání glutaminu je zvlášť užitečné během redukční diety při omezení sacharidů.
- 5 000 mg L-glutaminu v jedné porci
- 100% čistota produktu
- Bezlepkový

Doporučené dávkování: Užívejte 1 odměrku (5 g) přípravku před tréninkem a jednu po tréninku (smíchejte s 250 ml vody nebo ovocné šťávy).

Dávkování: Užívejte 1 odměrku (5 g) po tréninku a druhou dávku užívejte 30 minut před spánkem. 

Dávka: 5 g

Nutriční hodnoty
ve 100 g
v dávce 5 g
Energetická hodnota
1700 kJ / 400 kcal 
85 kJ / 20 kcal
Tuky
0 g
0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 
0 g
0 g
Sacharidy 
0 g
0 g
- z toho cukry 
0 g
0 g
Bílkoviny 
100 g 
0 g
Sůl
0 g
0 g
L-glutamin 
100 g
5 g

 

Minimální trvanlivost: viz obal

Upozornění: Doplněk stravy. Vhodné zejména pro sportovce. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí! Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím.  

Upozornění pro alergiky: Alergeny ve složení produktu tučně zvýrazněny.

Doplňkové parametry

Kategorie: Glutamin
Hmotnost: 0.349 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: