Reflex nutrition L-Glutamine 250g

Kód: 6488
Neohodnoceno
469 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
26.6.2024

100% fermentovaný "přírodní" L-Glutamin nejvyšší kvality a čistoty, bez obsahu syntetických forem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Reflex Nutrition L-Glutamine 250g - Doplněk stravy pro sportovce

Reflex Nutrition L-Glutamine 250g je špičkový doplněk stravy určený pro sportovce a aktivní jedince, kteří hledají podporu pro regeneraci svalů a zdraví zažívacího ústrojí. Tento produkt je ideální pro ty, kteří chtějí optimalizovat své tréninkové výsledky a zlepšit celkovou vitalitu.

Proč právě Reflex Nutrition L-Glutamine?

  • 100% přírodní fermentovaný L-Glutamin: Nejvyšší kvalita a čistota bez syntetických forem.
  • Podpora regenerace svalů: Pomáhá rychlejší obnově svalových vláken po intenzivním tréninku.
  • Zdraví zažívacího ústrojí: Podporuje správnou funkci střev a trávení.
  • Ekologicky šetrný produkt: Vyrobeno ze 100% zelené energie a obnovitelných zdrojů, v recyklovaných obalech.
  • Bezpečnost a kvalita: Vyrobeno v souladu s normami ISO 9001 a ISO 17025, nezávisle testováno na nepřítomnost dopingových látek.

    Složení

  • 100% L-Glutamin získaný pomocí fermentace.

    Dávkování

  • Tréninkové dny: Rozmíchejte 5 g (1 zarovnanou 5ml odměrku) v 300 ml vody nebo džusu a užívejte 1 dávku půl hodiny před tréninkem, 1 dávku ihned po tréninku a další dávku večer před spaním.
  • Netréninkové dny: Užívejte 3 dávky průběžně během dne, z toho 1 dávku večer před spaním.

    Balení

  • Velikost: 250 g
  • Počet porcí v balení: 50 dávek
  • Instrukce pro skladování: Skladujte v chladu, suchu a mimo dosah dětí. Obal uzavírejte. Spotřebujte do 3 měsíců od otevření.

    Upozornění

  • Nevhodné pro děti, mladistvé do 16 let, těhotné a kojící ženy.
  • Nepřekračujte doporučenou denní dávku.
  • Nenahrazuje pestrou stravu.
  • Může obsahovat stopy lepku.

Doplňkové parametry

Kategorie: Glutamin
Hmotnost: 0.309 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: