BIG BOY Grand Zero s kokosem a bílou čokoládou 250g

Kód: 4566
EXTRA sleva s kódem "VELIKONOCE5"
1 hodnocení
Značka: BIG BOY
159 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
30.4.2024

Vychutnejte si jemný kokosový krém s bílou čokoládou. Grand Zero to je mlsání bez výčitek.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Přicházíme s novinkou, která spadá do naší řady Grand Zero! Milujete chuť i vůni kokosu? Tak to jste na správné adrese, vychutnejte si jemný kokosový krém s bílou čokoládou.  Grand Zero to je mlsání bez výčitek.

 

BIG BOY® GRAND ZERO Kokosem a BÍLOU ČOKOLÁDOU 250 G

BIG BOY® přišel s novou edicí krémů Grand Zero. Jak název napovídá, bude to fit! Krémy totiž neobsahují žádný přidaný cukr, navíc mají skvělou chuť pro ty největší gurmány.

Edice Grand Zero je určena pro ty nejnáročnější, kteří ocení výběrové suroviny a žádný cukr ve složení.
 

Jen dokonalá krémová konzistence, výjimečná chuť, vyvážený obsah bílkovin, sacharidů a zdravých tuků, které naše tělo potřebuje.
  

Nejlepší je BIG BOY® Grand Zero do ovesné kaše, na vafle, na palačinky, do tvarohu nebo rovnou ze skleničky.

 

 

Výživové údaje na 100g:

 Energetická hodnota
 2927kJ / 707 kcal
 Tuky
 58g
 - z toho nasycené mastné kyseliny
 48,7g
 Sacharidy/z toho polyalkoholy
 30,9g/5,9g
 - z toho cukry
 7,6 g
 Bílkoviny
 6,6g
 Vláknina
 10, 5g
 Sůl
 0.05 g



Složení:

Kokos strouhaný 75 %, belgická bílá čokoláda 25% (sladidlo: maltitol,sušené polotučné mléko, kakaové máslo, emulgátor: sojový lecitin, přírodní vanilkové aroma, obsah maltitolu je 44,5% - nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky)

 

Skladování:

Skladujte při teplotě 5 - 25 °C. Po otevření spotřebujte do 14 dní. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.



Použití:

Ideální na vaření, k dochucení sladkých pokrmů nebo k přímé konzumaci.

Případný sediment na povrchu není na závadu, jedná se o přirozený jev.
Před konzumací promíchejte.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Ořechová másla
Hmotnost: 0.436 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: