Vánoční akce s EXTRA slevou za každý nákup -5% s kódem "VANOCE5"

Indiana Jerky Kuřecí 90g

Kód: 2547
Novinka Získej slevu s kódem "VANOCE5"
1 hodnocení
Značka: INDIANA JERKY
189 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
13.12.2022

Jerky, kousky sušeného masa, je už po desetiletí nejpopulárnější masový snack, který obsahuje velice nízké procento tuku, kalorií a je bohatý na bílkoviny.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Indiana Jerky kuřecí - pochoutka z kuřecího sušeného masa

Indiana kuřecí Jerky je sušené maso vyrobené podle starých indiánských receptur nejnovějšími technologiemi přizpůsobené chuťovým buňkám Evropanů. Jerky je nemastný zdravý snack vydatný na proteiny, s nízkým cholesterolem a velmi nízkým obsahem tuku. Indiana Jerky obsahuje nový druh soli K-salt, který nezatěžuje negativně lidský organismus.

Jerky poslouží jako zdravá výživa, kdy 100 g sušeného masa Jerky odpovídá 240 g nejlibovějšího syrového masa, se všemi prospěšnými nutričními hodnotami. Minimální doba trvanlivosti Indiana Jerky je 12 měsíců a uvnitř sáčku najdete praktické párátko.

 Indiana Jerky kuřecí v bodech:

  • sušené kuřecí maso
  • zdroj hovězího proteinu
  • nízký obsah cholesterolu a tuku
  • K-salt - sůl nezatěžující lidský organismus
  • 100 g sušeného jerky odpovídá 240 g libového syrového masa
Balení: 90 g
100 g 25 g
Energetická hodnota 1005 kJ / 238 kcal 251 kJ / 60 kcal
Tuky 3,4 g 0,9 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 1 g 0,3 g
Sacharidy 1,3 g 0,3 g
- z toho cukry <0,5 <0,5
Bílkoviny 50 g 12,5 g
Sůl max (natural produkt) 4,1 g 1 g

Ingredience

Kuřecí maso, jedlá sůl, mořská sůl, bílkovinný sójový hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, pepř, aroma, kouřové aroma, česnek, konzervant: dusitan sodný.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.

Doporučení výrobce:

  • Kdykoliv během dne jako zdravou pochoutku.

Doplňkové parametry

Kategorie: Fitness tyčinky, chips, jerky
Hmotnost: 0.111 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: