Myprotein Bcaa 500g ochucené

Kód: 432_1 432_5 432 432_0 432_3 432_4 432_2 432_6 Zvolte variantu
Neohodnoceno
Výrobce: MYPROTEIN
549 Kč
Příchuť:
Můžeme doručit do:
19.6.2018 19.6.2018 19.6.2018 19.6.2018 19.6.2018 19.6.2018 19.6.2018 19.6.2018 Zvolte variantu
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu

Přispívají k udržení, nárůstu a regeneraci svalové hmoty.

Detailní informace

Detailní popis produktu

BCAA obsahují instantní aminokyseliny s rozvětveným řetězcem v poměru 2:1:1 ve prospěch L-leucinu, přispívají k udržení, nárůstu a regeneraci svalové hmoty. Ochucená verze

BCAA je instantní prášek, který obsahuje tři esenciální aminokyseliny leucin, isoleucin a valin v poměru 2:1:1. Tyto jedinečné BCAA se nacházejí přibližně ve 35% všech svalů těla. Přitom samy nemůžou být organismem syntetizovány, takže musejí být příjimány prostřednictvím stravy. Na rozdíl od jiných aminokyselin jsou po požití metobalizovány ne v žaludku, ale přímo do svalu.

BCAA od MyProtein mají skvělou rozpustnost, mohou být smíchány s vodou nebo jakoukoliv ovocnou šťávou. Obvykle jsou příjímány aktivními jedinci po celý den, před a po tréninku.

Benefity produktu BCAA:

  • ideální poměr BCAA 2:1:1 ve prospěch Leucinu
  • rychlá rozpustnost a vstřebatelnost, výborná chuť
  • pro podporu syntézy a regenerace svalů

Doporučené dávkování:

  • Jako doplněk stravy doporučujeme konzumovat 5g (1 dávka - 1 čajová lžička) 2x až 4x denně pro dosažení optimálních výsledků.
  • BCAA lze konzumovat kdykoliv během dne, před, v průběhu nebo po tréninku
  • V tréninkové dny doporučujeme jednu dávku cca 45 minut před výkonem a pro maximální podporu regenerace použijte další dávku ihned po skončení tréninku.
Nutriční hodnoty: 5 g (1 dávka - 1 čajová lžička)
BCAA 4 g
- L-leucin 2 g
- L-isoleucin 1 g
- L-valin 1 g

Složení: BCAA (leucin 38%, isoleucin 19%, valin 19%), přírodní aroma, sladidla (sukralóza, Acesulfam K), barvivo (E110 příchuť pomeranč, E129,E133 malinová limonáda))

Potravina určená pro zvláštní výživu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: